Villa

Villa

Via een voorportaal kom je in de ruime woonkamer met een hoog oplopend plafond. Aan uw rechterhand vindt u een comfortabel bankstel en links een tweede zitje bij de tv.

De woonkamer gaat via de eetkamer over in het grote overdekte terras, waaraan direct het zwembad grenst. De open keuken met ontbijtbar is voorzien van granieten werkbladen, Amerikaanse koel/vrieskast met water- en ijsdispenser, vaatwasser, oven, magnetron en 5-pitsgasstel. De keuken is verder volledig uitgerust met een broodrooster, koffiezetapparaat, Senseo koffieapparaat, staafmixer, rijstkoker, etc. Naast de keuken is een berging, waar u onder andere de strijkplank, de strijkbout en een koelbox vindt.

Behalve de lokale tv-zenders, kunt u nog zo’n 60 andere kanalen ontvangen, waaronder NPO 1, 2 en 3, BVN, Nickelodeon, CNN, CBS, ABC, NBC, Discovery, Disney en diverse muziekzenders. Met uw laptop of tablet heeft u via de snelle Wifi verbinding internet in het hele huis. Op de stereo-installatie kunt u uw eigen muziek afspelen.