Gastenboek

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
(nog geen berichten)

Willem Jaap Zwart – Nederland
Aug 21, 2017
Kas na Noort is een sfeervol, leefbaar en comfortabel huis, met prachtig uitzicht over de oceaan. We hebben genoten van het zwembad, de aanwezige spelletje, bezoekjes van leguanen en de vogels die ‘s morgens vrolijk kwetterden. We leefden vooral op het terras (met hangmatten!). We hebben onze ogen uitgekeken naar alle villa’s in deze beveiligde wijk (en de vele waakhonden keken hun ogen weer uit en lieten dat duidelijk horen als we langs wandelden of hardliepen). Contact met Helen en Caroline verliep gemakkelijk en prettig. Aanrader, deze villa!

Marijke Grob-Bos – Nederland
Aug 24, 2016
Van woensdag 13 juli tot woensdag 17 augustus heerlijk op Curacao! Voor de derde maal in Kas na Nort dus of dit bevalt…..echt wel! Zowel de kinderen als de kleinkinderen voelen zich er thuis, iedereen ging bij aankomst gelijk naar zijn”eigen” kamer dat zegt toch genoeg. Naast heerlijke dagjes thuis, van alle gemakken voorzien en een zwembad, hebben we weer andere dingen gedaan. De kleinkinderen worden groter nietwaar. Naast dat we allerlei baaien afgelopen zijn, ieder heeft zo zijn favoriet, is er gedoken, gemountainbiked, de Cristoffel beklommen en gekajakt.
Ook Parki den Dunki, Hofi Pastor, de struisvogelfarm en enkele landhuizen bestormd,. Allemaal aanraders. Natuurlijk meerdere keren naar Willemstad lekker uit eten. Ik zou door kunnen blijven gaan zo heerlijk hebben we het wederom gehad. Kijken nu al uit naar een eventuele volgende keer.

van der Woerdt – Nederland
May 9, 2016
Beste Helen en Dick,
Wat was het heerlijk dat wij de voorjaarsvakantie in jullie comfortabele huis konden doorbrengen. De ligging is prachtig en we genoten van het uitzicht op de vlakte van Hato en de zee.
Iedere dag keken we met plezier naar de vogeltjes die op hun drinkbakje af kwamen vliegen. Af en toe kwam ook de leguaan op bezoek. Van muggen hebben we geen last gehad, dus dat was heel prettig.
Het huis is inderdaad van alle gemakken voorzien en met de airco in de slaapkamers is het heerlijk slapen. Als we niet op stap waren, dan lagen we bij of in het zwembad. Het was voor ons een sentimental journey waar we nog lang van zullen na genieten.
Hartelijke groeten van ons allen

Miep Verkoulen – Nederland
Nov 25, 2015
Wat was mijn vakantie een feest in dit huis: een familievakantie met op het hoogtepunt 10 volwassenen en 2 kleine jongetjes..
Koken voor12 het kan prima daar, samen buiten eten, leven… zwemmen elke dag in onze eigen “pool”( goed onderhouden!!)
Het vogelorkest in alle toonsoorten elke dag. Onze vriend de leguaan metzijn dagelijkse bezoek…
Ik was er een maand, geen seconde verveelt dankzij deze super plek met een fantastisch uitzicht, genoeg privacy door de goede ligging van de kamers, veilige uitval plek om intens van het eiland te genieten om dan in Kas na Nort weer bij te komen… in de prachtige tuin. Goede coördinatie met de toezichthoudster die steeds heel adequaat en hartelijk reageerde…
Ik geniet nog elke dag na…

Astrid Veeris en Harry Verkoulen – Nederland
Nov 21, 2015
Een maand in Kas na Nort verbleven in wisselende aantallen tussen 5 en 10 personen, met 2 kleintjes onder de 3 jaar. Fantastische tijd gehad, nu al voor de 3e keer. Prachtige ligging, zeer goed en compleet ingericht huis, slimme indeling waardoor veel privacy ondanks het grote aantal mensen. Een belangrijke bijdrage aan het comfort leverde de attente, vriendelijke en snel en adequaat reagerende Caroline, de beheerder!
Kas na Nort een absolute aanrader!!

Fam. van der Kraaij – Nederland
Jun 10, 2015
Wij hebben in Kas na Nort een geweldige tijd gehad; de mooie ruime woning is werkelijk van alles voorzien; 2 tv’s, keukengerei -door ons nauwelijks gebruikt- in overvloed, vaatwasser wasmachine etc etc. etc.; door de fantastische ligging op de wind altijd een stevige bries; wij sliepen zonder airco… Uiterst sympathieke beheerder staat onmiddellijk voor je klaar en is niets teveel.
Warme douche! Terugkomertje!

Fam. Kuijpers – Nederland
Jan 4, 2015
Afgelopen December verbleven wij met 6 volwassenen en 3 kleine kinderen in de villa Kas na Nort. We hebben ons daar uitstekend vermaakt. Het huis is van alle gemakken voorzien en het is zo ingedeeld dat je ook met een groter gezelschap voldoende privacy hebt. Het zwembad viel bij de hele familie in de smaak; het uitzicht is prachtig.
De locatie vonden we allen top, er waait een heerlijk briesje de gehele dag op de veranda waardoor het goed uit te houden is in de warmte. Voorafgaand zijn we gewaarschuwd over muggen op het eiland, wij hebben daar in en rondom het huis weinig last van gehad, wellicht komt dat door de ligging? In de ochtend en in het begin van de avond is het wel noodzakelijk je goed in te smeren (bij de AH op het eiland verkopen ze Maxi-Deet, 98% deet op oliebasis. Dat is niet in Europa verkrijgbaar, het werkt super en smeert goed uit. Wellicht niet geschikt voor lang gebruik, hihi).
Om boodschappen te kunnen doen en om de mooie stranden te bezoeken is het wel noodzakelijk om een auto te huren! Wij hebben deze gehuurd, op aanraden van de eigenaar, bij Carmen Jansen. Dit is ons goed bevallen.
Het contact met de eigenaar en beheerder verliep erg prettig, ook niet onbelangrijk! Wat ons betreft is dit huis zeker een aanrader…

Remi – Nederland
Sep 3, 2014
Met een stel internationale collega’s een weekje in Kas Na Nort gezeten in verband met evenement in Curacao. Fantastische plek, prachtig uitzicht. Goede plek om te werken en te ontspannen. De eigenaar heeft ook goed oog voor duurzaamheid, met zonnepanelen en recycling van afvalwater

Aanrader voor grotere groepen!

Vera – Deutschland
Jun 1, 2014
Liebe Helen,
Vielen Dank noch einmal für die wunderbare Zeit in Eurer traumhaften Villa mit sensationeller Aussicht aufs Meer und großem Pool, Grill, Küche, Terrasse mit Schatten- und Sonnenplätzen, Hängematten, schnelles Internet etc. – wir haben alles was das Herz begehrt vorgefunden. Unser Aufenthalt von 10 Tagen war höchst erholsam.
Auch die Betreuung vor Ort war perfekt – wir haben viele gute Tipps erhalten und keine Frage blieb offen! Zudem war alles absolut sauber. Wir haben uns nicht nur wohl, sondern auch sicher geföhlt. Wir können dieses Traumhaus auf der wunderschönen Insel 100%ig weiterempfehlen und waren jeden Tag froh, kein Hotel gebucht zu haben. Es ist alles noch schöner, als es auf den Fotos aussieht:-)!
Tausend Dank und herzliche Grüße aus Köln
Vera

Andries en Ada van der Wal – Nederland
Mar 27, 2014
Met Els en Jan Jochmann hebben wij heerlijke dagen gehad in uw schitterende villa. Wat een bijzondere plek, wat een heerlijk uitzicht! Wakker worden te midden van de geluiden van de vogels, de wind in de palmbladeren en de koesterende warmte van het heerlijke eiland van mijn jeugd (Andries), samen met vrienden genieten van het schitterende huis! We hopen er nogeens te kunnen verblijven.
Hieronder een gedicht en een stukje proza om indrukken vast te leggen en vast te houden!
Andries en Ada van der Wal


Kas na Nort
achter hekken en muren
blaffen honden elkaar af
in het opkomen van de zon
kleurt de vlakte uit
zingen chuchubi’s
hun eerste lied
troeven troepialen elkaar af
rond het nog lege suikerbakje
de palmen rond het huis
geven zich nukkig aan de wind
al rijdend komt herinnering los
leidt de weg terug in ander perspectief
op die wegen ben ik
samen met mijn lief


Huis op het Noorden
Caraïbisch uitzicht
De jaren als kind op het eiland niet langer in zwart-wit en geplakt in oude albums met foto’s die loslaten en van hun plek raken, maar met geluid en kleur.
Het koeren van de totolika’s, het roepen van de troepialen, het zingen van de chuchubi’s en het gepieter en gepriet van suikerdiefjes. En: kolibri’s die diep in bloemkelken kijken.
Van het palet kiest de bougainville uitbundig en de oleander bedeesd. Telkens trekt het uitzicht op de vlakte met kadushi’s en struiken, die in het opkomen van de zon uitkleuren in allerlei tinten groen.
Op de achtergrond zoekt de zee, onder de regie van de passaat, onstuimig de kust.
Palmbladeren in de wind is niet alleen het nukkig buigen van het hele blad, maar daar binnen die beweging ook het wrikken van elke strook – buigend, terugbuigend, buigend.
Veel meer eiland dan het vorige bezoek, veel meer herinnering ook.

Andries van der Wal